Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc děkuji za osvětu v oblasti imunitní ochrany organismu na úrovni buněčné struktury.Z hlediska své profese - programátor analytik- jsem vždy ohromen dokonalým systémem zpětných vazeb u evolučních algoritmů určujících rozvoj mnohobuněčných strukturovaných organismů.

Současně si uvědomuji, jak ve struktuře memů a tedy v naší kultuře, uvažování a poznání takové zpětné vazby chybí, nebo mají nejednoznačné funkce. Proto nás a naši civilizaci vidím jako život ohrožující strukturu.

Budu se těšit na Vaše další blogy.R^

0 0
možnosti

Vypadá to, že v našich tělech probíhá neustálý vývoj nových zbraní a války místní i někdy v celém organismu. Běda jednotlivci, když imunita prohraje.

0 0
možnosti

Úžasně zajímavé, stejně jako všechny vaše ostatní články. S dovolením budu váš blog doporučovat dál. R^

0 0
možnosti

Dobrý den, děkuji za pochvalu :-). Klidně doporučujte, rád šířím osvětu.

1 0
možnosti

Ačkoli se mi to nemůže vejít do hlavy, je to úžasné. Zdá se , že jsme, díky pokusnické evoluci složitější než okolní vesmír. Jen to, jak evoluce zachází z životem a smrtí, je dost děsivé a proto k ní má asi spousta lidí, útlocitných a hodných, takovou nechuť.R^

0 0
možnosti

Počkejte si na článek o regulované buněčné smrti :-). Živé organismy obecně hodně plýtvají, energií, materiálem i buňkami. Ale asi je to potřeba, aby byl systém opravdu v dynamické rovnováze a mohl rychle reagovat na podněty z prostředí.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS