Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Místo Gestapo by tam být Sicher Dienst. Ekonomická kontrarozvědka nebyl boj s vnitřním nepritelem

0 0
možnosti

Pokud tam radši chcete mít politickou kontrarozvědku SD, zaměřenou na boj s vnitřním nepřítelem a úzce propojenou jak s Gestapem, tak s SS, tak si klidně poslužte. Fantazii se meze nekladou.

1 0
možnosti

J45i18r50i 40B62o86r

26. 2. 2018 12:38

Pane švadlenka obdivuji vaši trpělivost odpovídat provokatérům.(Hermánek,Macek,Petřík):-/

5 1
možnosti

J65i62r40i 33B60o82r

26. 2. 2018 12:39

Samozřejmě "Š"

0 0
možnosti
Foto

Váš rozbor situace je velmi dobrý a dávám karmu, pane Švadlenko.

6 1
možnosti
Foto

Cituji: "Proruským komunistickým režimem vychovaná společnost nyní pociťuje nedůvěru k Západu, našemu přirozenému partnerovi, a zároveň je velmi vstřícná k ruskému Východu, našemu tradičnímu nepříteli."

Zajímavé, že podle historických faktů díky "Západu našemu přirozenému partnerovi" přišlo o život daleko více našich předků než kvůli "ruskému Východu našemu tradičnímu nepříteli."

Za první světové války naši předkové sloužili jako potrava pro děla a kulomety v zájmu našich západních partnerů, za II. světové války byli naši předkové vražděni v plynu, střílení bez soudu, vypalování vesnic, též od našeho přirozeného západního partnera...

1 5
možnosti

Za první světové války kupodivu naši předkové sloužili jako potrava pro děla, i když přeběhli do legií do Ruska. To takhle nemůžete brát. Taková již byla první světová válka. Nacistický režim byl průšvih, ale také se za něj Německo doposud omlouvá a snaží se, aby se to neopakovalo. Rusko naproti se naproti tomu již za stalinismus neomlouvá, považuje ho za vrchol svých dějin, okupaci naší země bere jako "boj proti fašistům", rozpad SSSR za geopolitickou katastrofu, čili Rusko je stále ten nepřítel, jakým bylo vždycky.

7 0
možnosti

Bohužel, ODS má na tomto stavu svůj velký podíl.[>-]

3 1
možnosti
Foto

demokracie má svá pravidla, a tzv. demokratická opozice se s nimi musí nejprve seznámit, a poak je dodržovat. To je v současnosti největší problém.

1 3
možnosti

Ona by je v první řadě měla dodržovat vládnoucí koalice. Pokud je nebude dodržovat, demokracie odumře. Třeba pokud vláda v demisi provádí rozsáhlé čistky na úřadech, jde to proti těmto demokratickým principům. Ministr, který rezignoval na svou funkci a byl pouze dočasně pověřen jejím výkonem, by měl úřad vést tak, aby ho pouze udržoval v chodu a řešil pouze urgentní záležitosti.

4 0
možnosti
Foto

I83v28a82n 43M60a34r41e35k

26. 2. 2018 10:49

Komáři "tlačí na pilu" ? A kolik hlasů p. Švadlenko získali v parlamentních volbách? Rv

3 2
možnosti

Pořád dost, p. Marku, aby se nyní mohli podílet na vládě. ANO už bere jako hotovou věc, že vznikne koalice ANO + KSČM + ČSSD. Babišovi lidé již s komunisty konzultují personální otázky i program.

4 0
možnosti
Foto

Je to příliš dlouhé a myšlenka, že ANO je proti demokracii se mi nezdá reálná.

Nicméně, přispěji svým postřehem. V roce 1966 a i později, jsem trávil prázdniny v Západním Německu (úleva komunistického režimu, který toto od března 66 povoloval) a názory, že za Hitlera byl v Německu alespoň pořádek, jsem tam běžně zaslechl.

Takže bych se tím Německem zas až tak neoháněl. To, že mnozí minulý režim považují za lepší, je zcela přirozené, už z věkových důvodů. Prostě tehdy byli mladší a z toho důvodu žili lépe.

Tím nechci socialismus ani v nejmenším hájit. Pouze říkám, že pro mnoho lidí s menšími nároky mohl představovat velmi dobré místo k životu.

2 6
možnosti

Vztah ANO k demokracii je možné dovodit z dílka O čem sním, když náhodou spím (Andrej Babiš se tam svěřuje, že by prakticky zrušil zastupitelský systém, například by zrušil obecní zastupitelstva), jakož i z jeho vyjádření o parlamentu. Už se nechal slyšet i o tom, že proč by měli voliči volit jiné strany, když ta jeho nabízí program pro každého.

5 0
možnosti

Což o to, já se přidám, ale kam? STAN, TOP a KDU se nikdy nespojí, aby utvořily statotvornou stranu s vlivem a to jenom proto, že mají ješitné vůdce. Lidovci budou tvrdit, že mají stoletou tradici, kterou nemohou zradit...

2 0
možnosti

STAN a KDU už se skoro spojily. Kdyby nebyli lidovci z KDU zbabělí, mohlo to být.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS