Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skálopevné přesvědčení o tom, že náš soušasný režim je nějak lepší nebo honosnější než systém našich oponentů může snadno způsobit, že závěry, ke kterým dojdeme, budou mylné.

3 1
možnosti

Však je to zřetelné i u vás, Vedoucí kolotoče, který až příliš adorujete bolševický režim a současnou ruskou diktaturu.

5 0
možnosti
Foto

Aby nedošlo k mylce, byl jsem poučen v tom smyslu, že na rozdíl od lidové demokracie je liberální demokracie je demokracií, která v té či oné míře ty ochraňuje menšiny, např. blogery před přílišným sepisování pěti textů denně a švadlenky před vykořisťováním.

1 1
možnosti

Lidová demokracie byla totalitní diktaturou, v ní nebyl ani kousek demokracie. To nemůžete srovnávat. V totalitní diktatuře se stát dopouštěl bezpráví - včetně politických procesů a poprav. Dnes čínská totalitní diktatura sklízí odpůrce režimu na orgány. To je docela velký rozdíl, nemyslíte?

3 0
možnosti
MG

Teda jestli tohle jsou poznámky (k tématu), tak já jsem malý jak zrnko zlata.

1 1
možnosti
Foto

Tak to ještě stojíte za sehnutí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Buněčný biolog se zájmem o historii i veřejné dění. Vášnivý turista a člen ODS. ------- V tomto blogu bych rád popularizoval přírodní vědy, protože když občas vidím seznam článků v rubrice Věda, mám dojem, že by jí slušel jiný název, například "Dojmy, okultismus a mimozemšťané". Čest světlým výjimkám.

† únor 2021

Seznam rubrik