Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidím to úplně stejně, jako autor, Klaus ml.je destruktor neschopný překročit svoje vlastní ego. Navíc nedospělý.

3 0
možnosti
KB

K50a25r16e44l 39B61o73k

16. 3. 2019 9:20

Velice dobře popsáno, proto není divu, že lidem, kteří chtějí ODS škodit se to nelíbí. Za mne Karma.R^R^R^

5 1
možnosti
OS

Autorovi karma. To že VKm dostal podporu od našeho "milého" prezidenta a že jeho tatíček reagoval tak jak reagoval, se také domnívám že VKm již delší dobu do ODS nepatří. Dokud se držel školství, mohl být akceptován, měl zkušenosti v tomto oboru. Pokud si stojí pevně na postojích, které jsou v rozporu s politikou ODS, může si založit svou stranu, která bude ukázkově pravicová, jak doufá jeho otec.

1 1
možnosti
DR

"Kauza" ještě nekončí. Dnešním zasedáním modrých ptáků a hlav pomazaných bude tohle divadlo dál pokračovat. ;-D

1 1
možnosti

Dnes už skončí.

0 0
možnosti
JK

J70a10n 74K97o64v56á41ř

16. 3. 2019 0:00

Dal jsem vám karmu. Ze soucitu. Hned v prvním odstavci jste napsal naprostou kravinu: "Stalo se tak v reakci na to, že Václav Klaus mladší přirovnal implementaci evropských směrnic naším parlamentem ke genocidě Židů za druhé světové války, a ačkoli byl vyzván k omluvě, odmítl to učinit." Nepřirovnal. Buď nevíte, o čem píšete nebo jste tak hloupý, že jste nepochopil, o čem mluvil. Pokud nemáte psaní jako terapii, tak toho nechejte. Děláte ze sebe vola.

2 4
možnosti
DR

To máte jako s tou další jeho "kauzou". Řekne že Macronův plán na reformu EU se dá přirovnat ke knize Main Kampf, novináři upraví pár slov a ihned z toho udělají senzaci že srovnává Macrona s Hitlerem. To člověk fakt nevymyslí.

1 4
možnosti
Foto

Ale on přece není nepracovitý, pane Švadlenko. Co se školství týče, udělal mnoho. I voliče ODS přivedl. Vidíte, já ani nevěděla, že Vy jste v ODS :-).

2 0
možnosti
IB

I11v45o 28B89o58u31š20e

16. 3. 2019 0:49

Například?

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti
Foto

Pěkně napsáno. Zasloužená karma

5 1
možnosti
MG

Myslím si, že je možné, aby člověk pozbyl zdravý rozum a jančil nebo bláznil, ale když syn bývalého prezidenta pronese na vzpomínkové akci k výročí obsazení svojí vlasti přirovná program prezidenta Francouzské republiky v EU s knihou, která se stala programovým dílem vůdce Velkoněmecké říše to je snad už na kriminál - trestný čin pomluvy.

9 2
možnosti
Foto

Karma.Dobře napsáno.Je zajímavé,že fanoušci juniora jsou v drtivé většině z jiných stran,hlavně těch tzv."vlasteneckých",tedy Pitomio a spol.Já osobně čekám jen na to až junior z ODS zmizí,pak se ODS stává opět volitelnou stranou.Pokud někdo pokládá za "pravicové" vyřvávání Klause juniora spolu s Foldynou,Okamurou a komunisty na demonstraci organizované proruským aktivistou,tak já tedy opravdu ne....

13 1
možnosti

Teď mě pobavilo, že na příspěvek Václava Klause mladšího na Facebooku o tom, že nesmíme zapomenout na 1938 a 1939, reagoval i sám velký Foldyna. Měl tam komentář "Jednou okupanti, jednou spojenci. 15. března 1939 okupanti." Je vidět, že k sobě oba pánové mají velmi blízko.

8 1
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Buněčný biolog se zájmem o historii i veřejné dění. Vášnivý turista a člen ODS. ------- V tomto blogu bych rád popularizoval přírodní vědy, protože když občas vidím seznam článků v rubrice Věda, mám dojem, že by jí slušel jiný název, například "Dojmy, okultismus a mimozemšťané". Čest světlým výjimkám.

† únor 2021

Seznam rubrik