Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve stručnosti jste ty naše komunisty dobře popsal, včetně těch bolševiků, kterých bylo méně. Revoluce v Rusku proběhla v březnu 1917, kdy byl svržen car. Listopadová taškařice byl jen puč s katastrofálními důsledky. Lenin a s ním i komunisté se vyznačovali především oportunismem a v tom je i Putin jejich vzorný žák (např. jeho zbožnost je příkladná). Naši komunisté jsou internacionalisty, ale když je třeba, také vlastenci a proto mohou nabírat na síle. Čelit jim můžou demokrati tím, že přestanou bojovat proti tradiční rodině, adorovat odsunuté Němce , jasně a nedvojznačně odmítnou disproporční zasahování Bruselu do vnitřních záležitostí východních zemí V4. Chceme skutečně spolu s Erdoganem dobývat Řecko a financovat import těch osob ?? Mají se naši důchodci omezit, aby důchodci jiných zemí mohli brát 3x více než oni? Čím se liší anonymní studentíci, kteří odhalují a mažou fejkárny a hoaxárny od Koniášů včerejška? Jedině nižší kvalifikací a naprostou anonymitou. Pro informace se uchyluji ke komunistickým zdrojům - umím si je přebrat .

0 0
možnosti

Dovolte pár slov k Vašim poznámkám:

Internacionalismus i nacionalismus komunistů je formou ovládnutí prostoru, nikoliv formou třídního boje.

Ano, demokraté by měli stavět na klasických konzervativních a pravicových základech. Je nutné obnovit vztah k tradiční rodině, která je základem státní společnosti. Je nutné obnovit i další hodnoty, jako je vztah k pravdě, lásce, úctě k druhému člověku, úctě ke spravedlnosti, úctě ke svobodě, úctě k demokracii a demokratické dělbě moci, úctě k právnímu státu.

Váš vztah k Němcům vnímám jako rozporuplný, protože odsunuté Němce nikdo neadoruje. Ale nesmíme zapomenout, jak jsme jim nespravedlivě ublížili. Komunisti tvrdí, že to byla naše odplata. Ale odplata po válce v míru! To je barbarství, vrhnout se na bezbranné Němce a vyhnat je z rodné země! Tedy i vztah k Němcům musíme mít realistický, nikoliv defomovaný komunistickým narativem.

Z Vašeho vztahu k Evropské unii je cítit komunistický pohled, že EU je nepotřebná, že nás omezuje, že nás zotročuje... Vztah EU k nám je plně závislý na našich politicích, kteří nás v Bruselu zastupují, kteří musí umět jednat a vyjednávat dobré pozice nejen pro naši republiku, ale i pro evropské soustátí, aby bylo také životaschopné, protože od fungování EU záleží i budoucnost našich občanů. Trvat jen na ekonomickém společenství je nezodpovědné!

Hoaxy a fake news šířené mezi námi staršími především komunisty a okamurovci, nepovažuji za dílo našich nezodpovědných studentů. Převážně jsou dílem ruské hybridní války! Máme zde téměř padesát proruských desinformačních serverů, který usilují o rozbití naší společnosti, našeho vztahu s Evropskou unií a našeho vztahu k obrannému NATO. V těchto desinformačních podvrzích již slábne ten klasický ruský komunistický duch, ale tyto produkty se stávají vysoce profesionální.

:-)

5 0
možnosti
MB

Neznám zemi , kde by panovaly tak absurdní poměry, jako v ČR. Po 30 letech vítězství nad KSČ a Stb - Je rezidentem bývalý člen KSC a zemi vede agent Stb ! Naprostá rarita, kdy ČSSD nehrozí historické nebezpečí likvidace od komunistů, ale ze strany Hnutí oligarchy ! Aby AB mohl dále rozhojňovat své soukromé bohatství, je tedy podporován KSČm. V podstatě neuvěřitelné a zcela se vymykající rozumu ...

Vedle cíleného nezájmu debolševizace - Je příčina v nedostatečnosti koaličního potenciálu Hnutí ANO. Slušné strany odmítly s osobou prošetřovanou jít do holportu. Pak nepochopitelná sebedestrukce ČSSD - Podpora KSČm a SPD jako cesta typických vyděračů K završení zmaru, pak podstatný příspěvek podpory prezidenta. Situace, kdy jeden nechce jít do basy a druhý si ukájí své ego . Pak je prostor k iniciativám i poměrně široký ! KSČm, pak jako nástroj ...

Dnešní komunistická strana, nemá žádný, ideový význam. Lépe se chápe jako pragmatická firma, fungující sama pro sebe a výkon cizích - zahraničních zájmů. Obrovská změna od dob levicových snílků, i poctivců typu Pecky, Šmerala - podobně se dá chápat dobové zanícení intelektuálů Wericha, nebo Vančury. Po prozření - osudy podobné, jako u Hanzelky - Zikmunda, (klasika tupé diktatury) ...

Bude to znít neuvěřitelně - Na ostudnou osobu, zprofanovaného pomahače Stb - Falmera - Filipa, se dá dívat jako na nejúspěšnějšího předsedu Rudého spolku ! Svým bližním umožnil milionářské zbohatnutí a svůj ostudný - K ničemu nepotřebný spolek dotáhl až na úroveň vládní strany ! Toto je v podstatě výslednice konání MZ a AB. drzost nechybí - Ještě říkají, že tak nám - jim !, tedy bude lépe ! Úsměvná rarita na konec - Nikdy nepracující člověk - K. Konečná - Je nazývána Člověkem práce ! ...:-)

7 0
možnosti

Když denacifikace, tak opravdová denacifikace!

My jsme postavili symboly komunismu mimo zákon, který jsme nenaplnili.

Komunisti u nás zvítězili za pomocí Sovětského svazu a nyní usilují o nové vítězství prostřednictvím agresivního, imperiálního Ruska. Vůbec jim nevadí, že je toto úsilí proti jejich ideologii.

Komunisti zvítězili na základě ďábelských vlastností, které do společnosti imputovali. Zvítězili cestou závisti a nenávisti schopných jedinců skrze lži a pomluvy. Tak postupují i dnes!

Obranou proti komunistické destrukci je úcta k pravdě, úcta k lásce, úcta k člověku, úcta ke svobodě, úcta ke spravedlnosti, úcta k demokracii a právnímu státu! Jiná cesta není!

:-)

6 0
možnosti
JK
AL

Komunismus byl krvavý omyl dějin 20.století a nikde na světě nedokázal vybudovat trvale prosperující společnost pro všechny.

11 0
možnosti

To nebyl omyl! To byl program na ovládnutí světa! :-)

4 0
možnosti

R^

Komunisti lhali, lžou a budou lhát!

Komunisti po válce několikrát přepsali dějiny pod vedením ministra Nejedlého a dones odmítají historickou pravdu! Proč?

Komunisti proti své ideologii podporují ruský agresivní imperialismus! Proč?

Komunisti Vás rozparádili a nyní Vám to tady spočítají v diskusi!

:-)

13 0
možnosti

Komunisti to hlavně spočítají nám všem. Díky Babišovi nám už znovu vládnou. Prosazoval to už kdysi Zeman, použít je ke koalici. Babiš nyní ukazuje, že tato fašistická strana musí zůstat na okraji, protože je stále stejná. Jenže on se Babiš vůbec opírá o různé pochybné strany. A půlka národa to tak chce. Asi je to tak, jak si komunisti ty starší generace připravili...

8 0
možnosti
Foto

proboha, co to blábolíte o zločinech. Socialistické Československo, od nějž přebírali svého času pučisté roce 89 moc bylo civilizovaným státem, ve kterém platilo právo pro každého občana stejně.

0 19
možnosti

Tvoje mládí omlouvá Tvoji neznalost! :-)

7 0
možnosti
Foto

Pan Merta maže příspěvky, které se netýkají obsahu blogu, nebo podsouvají autorovi nějaké myšlenky, či postoje, které nikdy sám neprezentoval. Mimochodem máte tam nějaké nepřesnosti viz Skála a dopravní nehody. Nebyl autorem tohoto výroku nějaký jiný stalinista.

0 2
možnosti

Pan Merta maže příspěvky, které se nelíbí jeho ideologii. To už bylo panu Mertovi vysvětleno, v čem je problém. Pan Merta raději smazal ten příspěvek, kde to bylo vysvětleno, asi aby ho nerušil v jeho rudé víře. Namísto, aby diskutoval. Pan Merta je totiž bolševik. Takové rudé zvířátko. Tvoří vždy část společnosti - bolševikové, náckové, stejná líheň, v demokracii jsou někde v kanálu, ale stačí vytvořit vhodný režim - pak je různých Mertů všude plno a ostatní trpí. Důvod, proč je možné si toto myslet, jsem vysvětlil v článku. Pro ostatní - pan Merta pouze popsal, proč ze svých důvodů musel smazat mé příspěvky. Opět však nezmínil, co si on sám myslí o procesu s Miladou Horákovou.

10 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Buněčný biolog se zájmem o historii i veřejné dění. Vášnivý turista a člen ODS. ------- V tomto blogu bych rád popularizoval přírodní vědy, protože když občas vidím seznam článků v rubrice Věda, mám dojem, že by jí slušel jiný název, například "Dojmy, okultismus a mimozemšťané". Čest světlým výjimkám.

† únor 2021

Seznam rubrik